This is an automatically generated PDF version of the online resource serbia.mom-gmr.org/en/ retrieved on 2023/09/30 at 07:55
Global Media Registry (GMR) & BIRN SERBIA - all rights reserved, published under Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.
BIRN SERBIA LOGO
Global Media Registry

Srđan Milovanović

Srđan Milovanović

Srđan Milovanović je vlasnik koproracije Kopernikus od 1998. godine sa svojim bratom Zvezdanom, visokim funkcionerom vladajuće Srpske napredne stranke u Nišu. Godine 2009. osnovao je i diskografsku kuću „KCN rekords“ koja je prvi album izdala folk pevačici Jovani Tipšin, Milovanovićevoj tadašnjoj devojci. U centar medijske pažnje je dospeo 2016. godine kada je u hotelu „Prag“ u Beogradu ranjen kontroverzni biznismen Predrag Ranković Peconi. On je sedeo za stolom kada je Peconi upucan a mediji su pisali da je razlog okupljanja društva upravo bila proslava koju je upriličio Srđan Milovanović zbog kupovine hotela „Prag“. Braća Milovanović su vlasnici više off shore kompanija. Prema poslovnoj dokumentaciji, Srđan Milovanović već godinama posluje preko of-šor kompanija među kojima je i „Kopernikus Technology“ koja se bavi projektovanjem, izgradnjom i eksploatacijom kablovsko distributivnih sistema i interneta kao i TV programom, uvozom opreme za kablovsku televiziju i sl.

Medijske kompanije/grupe
Mediji
Podaci

Biznis

Mediji i kablovska distribucija

Porodica i prijatelji

Povezani interesi porodice i prijatelja

Ostale informacije

Javno dostupni podaci

Podaci o vlasništvu su dostupni preko drugih javnih izvora, npr. javnih registara itd.

2 ♥
  • Projekat napravljen od strane
    BIRN SERBIA
  •  
    Global Media Registry
  • Finansiran od strane
    BMZ